SHELL İSTASYONLARINDA GEÇERLİ AKARYAKIT İNDİRİM KAMPANYASI HAKKINDA

29.09.2021 - 6367
SHELL İSTASYONLARINDA GEÇERLİ AKARYAKIT İNDİRİM KAMPANYASI HAKKINDA

Kocaeli Barosu ile Atlas Filo Yönetimi AŞ arasında yapılan protokolle, avukat ve stajyer avukat meslektaşlarımız ile baro personellerine Shell istasyonlarında güncel akaryakıt fiyatları üzerinden %4 indirim sağlanmıştır.

 

Dizel, benzin ve LPG ürünlerinde geçerli olan indirimden yararlanabilmek için, Shell Club Smart Extra Card edinilmesi ve yakıt alımı öncesinde kartın okutulması yeterli olacaktır.

 

Kartlar ücretsiz olup kartların ücretsiz kargo ile meslektaşlarımıza gönderilmesi sağlanacaktır.

 

Alınan yakıt sonrası bilgilendirme fişinde avantaj ve kazançlar yer alacak olup her karta tek bir araç tanımlanabileceğinden birden fazla araca sahip olan meslektaşlarımız araç sayısı kadar kart talep etmelidirler.

 

Kartın kaybedilmesi, plaka değişikliği ve/veya hatalı kartlarda meslektaşlarımızın firmayı bilgilendirmeleri halinde yeni kartlar meslektaşlarımızın adreslerine ücretsiz olarak gönderilecektir.

 

Kampanyadan yararlanmak isteyen Kocaeli Barosu üyesi meslektaşlarımızın avukat veya stajyer avukat kartı ve araç ruhsat fotoğrafları ile kargo adreslerini ilgili firmaya aşağıdaki e-posta adresi veya whatsapp hattı üzerinden göndermeleri yeterlidir.

 

İletişim                          

e-posta: [email protected]

Whatsapp hattı 1: 0549 504 14 13

Whatsapp hattı 2: 0549 504 1415

Whatsapp hattı 3: 0549 699 95 03