GENÇ OFİS PROJESİ

24.09.2020 - 3848
GENÇ OFİS PROJESİ

Kocaeli Barosu’na mensup meslektaşlarımızın yüzde ellisini oluşturan sıfır-beş yıl kıdeme sahip genç meslektaşlarımız son yıllarda büro açma ya da istihdam edilmek bakımından ciddi sorunlarla karşı karşıyalar. Bu gerçeklikten hareketle önemli bir ihtiyacı gidereceğini düşündüğümüz Kocaeli Barosu Genç Ofis projesini bu hafta itibari ile hayata geçirdik. Körfez mahallesi Rafet Karacan bulvarında kiraladığımız iki katlı bir binada hizmet verecek olan Genç Ofis Bürolarında meslekte kıdemi beş yılı geçmeyen CMK ve Adli Yardımda görev alan genç meslektaşlarımız faydalanacaklar. Meslektaşlarımızın kira ya da ofis gideri olmaksızın aylık cüzi bir katılım payı karşılığında ve bir yıllık abone olmak koşuluyla faydalanabileceği, Resmi çalışma adresi olarakta gösterebileceği Genç Ofis Avukatlık bürolarında bireysel kullanıma ait mobilya, bilgisayar, yazıcı, sekreterya hizmetleri yanı sıra genç ofis binasında bulunan toplantı salonu ve kütüphaneden faydalanma imkanı sunulmaktadır. Ayrıca meslektaşlarımız CMK ve Adli Yardım kapsamında ki işleri için genç ofis binasında bulunan bir büroyu bedelsiz olarak kullanabilecekler. Büro açmamış olan veya herhangi bir büroda istihdam edilmeyen genç meslektaşlarımız için hayata geçirdiğimiz Genç Ofis projesinin faydalı olmasını diliyoruz.