DERİNCE ÇAKABEY İLKOKULU’NDA BAROMUZ TARAFINDAN YAPTIRILAN ÇOK AMAÇLI KONFERANS SALONU AÇILDI

26.09.2019 - 1808

Derince Çakabey İlkokulu’nda Kocaeli Barosu tarafından yaptırılan çok amaçlı konferans salonu Kocaeli Baro Başkanı Av.Bahar GÜLTEKİN CANDEMİR, Kocaeli Barosu önceki dönem Baro Başkanı Av.Sertif GÖKÇE, Kocaeli Barosu Başkan Yardımcısı Av.Mehmet GÜL, Derince Kaymakamı Cemil AKSAK, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman KARABAYIRve Çakabey İlkokulu Müdürü Fuat KATILMIŞ tarafından açıldı.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ‘Hayatta en hakiki mürşit ilimdir’ sözü ile yol gösterdiği üzere eğitime yapılan her yatırım ülkenin geleceğine yapılan yatırımdır. Sosyal projeler kapsamında Kocaeli Barosu tarafından gerçekleştirilen bu proje çocuklarımıza hayırlı olsun. Çocuklarımızın kılavuzları bilim, gelecekleri aydınlık olsun.