CMK SERTİKA TÖRENİ YAPILDI

16.12.2019 - 3084
CMK SERTİKA TÖRENİ YAPILDI

Baromuz tarafından düzenlenen İzmir Barosu Başkanı Sayın Av.Özkan YÜCEL, Sayın Av.Yakup GÜL, Sayın Av.Mehmet Baran SELANİK, Sayın Av.Ahmet Sinan SÜRÜCÜ, Sayın Av. Tuğçe Nazlı AKIN, Sayın Av.Gizem METİNDAĞ , Sayın Av.Sanem Can ŞEN, Sayın Av. Doğancan KIRAN, Sayın Av.Nesil KÖR, Sayın Av.Eren SELANİK ve Sayın Av.Toprak Ekin YAVUZ ' un eğitimci olarak katıldıkları "CMK SERTİFİKA PROGRAMI", 14-15 Aralık 2019 tarihlerinde Ramada Plaza Otel'de yapıldı.

15 Aralık 2019 Pazar günü saat 18.00'de Ramada Plaza Otel'de yapılan CMK Sertifika Töreni'nde Kocaeli Barosu Başkanı Sayın Av.Bahar GÜLTEKİN CANDEMİR, Eğitim Programı'nda görev alan eğitmenlere teşekkür ederek, eğitimi tamamlayıp sertifika alan 90 meslektaşımıza başarı dileğinde bulundu.