CMK SERTİKA TÖRENİ YAPILDI

16.07.2019 - 2243
CMK SERTİKA TÖRENİ YAPILDI

Baromuz tarafından düzenlenen İzmir Barosu Başkanı Sayın Av.Özkan YÜCEL, Sayın Av.Yakup GÜL, Sayın Av.Veysel Candan CANOĞLU, Sayın Av.Fertan ERTEKİN, Sayın Av. Ayşegül KARPUZ, Sayın Av.Ozan ALPMAN , Sayın Av. Tuğçe Nazlı AKIN, Sayın Av.Gizem METİNDAĞ , Sayın Av.Sanem Can ŞEN  ve Sayın Av. Doğancan KIRAN ' ın eğitimci olarak katıldıkları "CMK SERTİFİKA PROGRAMI", 13-14 Temmuz 2019 tarihlerinde Ramada Plaza Otel'de yapıldı.

14 Temmuz 2019 Pazar günü saat 18.00'de Ramada Plaza Otel'de yapılan CMK Sertifika Töreni'nde Kocaeli Barosu Başkanı Sayın Av.Bahar GÜLTEKİN CANDEMİR, Eğitim Programı'nda görev alan eğitmenlere teşekkür ederek, eğitimi tamamlayıp sertifika alan 120 meslektaşımıza başarı dileğinde bulundu.