BAROMUZ İLE İŞÇİLİK ALACAKLARI, TRAFİK VE İŞ KAZALARINDAN KAYNAKLI TAZMİNAT HESAPLAMALARI YAPAN TAZMİNAT.COM ARASINDA YAPILAN ANLAŞMA

18.01.2021 - 3643

Baromuz ile işçilik alacakları, trafik ve iş kazalarından kaynaklı tazminat hesaplamaları yapan Tazminat.com arasında yapılan anlaşma kapsamında, 31.01.2022 tarihine kadar ÜCRETSİZ ve SINIRSIZ üyelikten yararlanabilmeniz için;

1-            Tazminat.com sitesine girip "KAYDOL" tuşuna basarak kayıt yaptırmalısınız.

2-            Kaydolma sayfasında, şifre kısmını kendiniz belirleyebilirsiniz. Kod, Ödeme Sayfasında kullanılacaktır.

3-            Kayıt esnasında belirtmiş olduğunuz e-postanıza bir aktivasyon maili gönderilecektir.

4-            Aktivasyon işlemi tamamlandıktan sonra Tazminat.com sitesi üzerinden "Portala Giriş" butonuna tıklanması gerekmektedir.

5-            Portala giriş yapıldıktan sonra "Ödeme" sayfasına tıklanmalı ve fatura bilgileri güncellenmelidir. ( Fatura bilgisi girmek istemeyen meslektaşlarımız, bu kısmı ( ... , ?,11) gibi işaretlerle doldurmak sureti ile geçebilir.)

6-            Fatura bilgilerinin güncellenmesinden sonra sayfada açılacak ödeme ekranında yer alan "Sınırsız Kullanım" Paketi seçilmeli, ödeme tipi olarak “Kredi Kart” seçilmelidir. Kredi kartı bilgilerinin girilmesine gerek yoktur.

7-            Son olarak, size özel gönderilen kodu, kampanya kodu sekmesinde girip “Kampanya Kodunu Uygula” butonuna basmanız gerekmektedir.

İyi günler dileriz.

Kocaeli Barosu