İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 182, Kayıt Sayısı 2718
12.12.2018Tüm IlanlarNeslihan KütükAnkara Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 2015 yılında mezun oldum. Staj ve sonrasında 2 yıl aktif olarak çalıştım. Mesleki kişiliğimin altında ezilmeyecegi şartlara sahip bir büro da uzun soluklu çalışmak isterim. Talep edilmesi halinde cv mi gönderebilirim. İyi çalışmalar.5465626613
11.12.2018DiğerMihrac ÖztürkKocaeli Hukuk 4 .sınıf öğrencisiyim.Haftanın 4 günü çalışabileceğim büro aramaktayım.5321795383
10.12.2018Tüm IlanlarNazlıcan ÜstbaşMerhaba,Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2018 mezunuyum.Adliye stajımın 3. ayını doldurmuş bulunmaktayım.İş tecrübem mevcuttur. Staj sürecimde mesleki anlamda kendimi geliştirebileceğim İzmitte bulunan hukuk bürolarının tarafıma ulaşmasını rica ederim 053965609795396560979
10.12.2018Tüm IlanlarAV. DERYA TOZOĞLU KARSONMerhaba, özellikle şirketler hukuku, sözleşmeler hukuku ve iş hukuku alanlarında tecrübem bulunmaktadır. Bilgi ve tecrübelerimle karşılıklı olarak katkıda bulunabileceğim hukuk bürosu aramaktayım.5442925313
10.12.2018Tüm IlanlarBusra ErkanMerhabalar. Kocaeli üniversitesi Adalet MYO mezunuyum. Avukat yanında çalıştım tecrübem vardır. İcra katipliği yaptım. İcra hakkında bilgim vardır. Aynı zamanda adalet lisesi mezunu olup Kocaeli Adliyesinde 9 ay staj yaptım. Üniversite stajimida kocaeli adliyedesinde yaptim. F klavye bilgim vardır. Ofis programlarını biliyorum. Aynı zamanda F klavye öğretmenliği yaptım. Calisabilecegim bir hukuk bürosu arıyorum.5394434685
08.12.2018Stajyerİrem Hatice Yılmaz2018 İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. İzmit’te ikamet ediyorum. Adliye stajımı Temmuz ayında başlattım. Dava çeşitliliği olan, bilgi ve deneyimlerden faydalanarak kendimi geliştirebileceğim hukuk bürosu aramaktayım. Şu an sınava çalışıyorum ancak ocak ayında başlayabilirim. İlgilenenlere CV yollayabilirim.5541270410
07.12.2018Tüm IlanlarElif AkıncıMerhaba, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum ve adliye stajımın 2. ayındayım. İzmit te ikamet ettiğim için tercihen İzmit merkezde, kendimi geliştirebileceğim ve stajımı tamamlayabileceğim bir hukuk bürosu aramaktayım.5541392159
07.12.2018Tüm IlanlarAlparslan Tufan RamazanMarmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2012 yılı mezunuyum. Hukukun çeşitli alanlarında tecrübe kazandığım staj süreleri de dahil olmak üzere 7 yıla yakın çalışmam bulunmaktadır. Askerlik hizmetini tamamladım. B sınıfı ehliyet sahibiyim, seyahat engelim yoktur. Sigara kullanmıyorum. İyi derecede ingilizce biliyorum ve bilgisayar kullanıyorum. Görüşme ve CV için telefon numaramdan ulaşmanızı rica ederim.5322329090
06.12.2018Tüm IlanlarDerya yılmazMrb. Daha öncede hukuk bürosunda çalışmış olup iş tecrübesine sahibim .sekreterlik ve icra takip elemanlığında, Gebze çevresinde iş arıyorum.5416702316
06.12.2018AvukatGizem ŞekerMerhaba, İstanbul Kadir Has Üniversitesinde üstün başarı burslu olarak okudum ve geçtiğimiz yıl bölüm ikincisi olarak mezun oldum. Avukatlık stajımı Sakarya Barosunda Temmuz ayında tamamladım. Yaklaşık 5 aya yakın Sakarya da bir hukuk ofisinde avukatlık deneyimim mevcuttur.Ofis çalışmalarında dava, cevap,cevaba cevap,istinaf dilekçeleri, icra talepleri ve sair konularda tecrübeliyim. Çalışmalarımda bana yol gösteren birinin olduğu, karşılıklı anlayış ve işbirliği içinde uzun süreli çalışabileceğim İzmit te dava veya icra ağırlıklı bir ofis arıyorum5355206747
06.12.2018AvukatElif YILMAZ2018 Haziran ayında Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 4 yılda mezun oldum . Adliye stajımın 4. ayındayım yanında çalışıp staj yapabileceğim dava çeşitliliği fazla olan bir büro arıyorum tercihen İZMİT benimle çalışmak isterseniz bana telefon veya e mailimden her zaman ulaşabilirsiniz. Herkese iyi çalışmalar...5368300484
05.12.2018DiğerNaci DemirozKocaeli Üniversitesi uzatmalı Hukuk fakültesi öğrencisiyim. Derslerim az olduğu için dava çeşitliliği fazla olan çalışabileceğim bir büro arıyorum.5457333969

<<<Aralık 2018><<
Aralık 2018