İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 227, Kayıt Sayısı 3394
20.11.2019Diğerserap başyiğitlOfis ve takip elemanı olarak çalışabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum 3 yıl deneyimim var sigara kullanmıyorum5414615200
20.11.2019DiğerKübra bekerAdalet mezunuyum .Gebze ve civarında büro işlemlerin de ve adliye elemanı olarak çalışıp, kendimi geliştirebileceğim bir hukuk bürosu arıyorum.Yeni mezun oldum iş tecrübem yok.5414847422
19.11.2019StajyerRahmi ErtürkMüneccim Arif Sokakta bulunan, dava çeşitliliği fazlaca olan ofisim için, benimle birlikte çalışacak, ofisi sahiplenecek; öğrenmek isteyen 4. sınıf öğrencileri yahut stajını henüz başlatmış meslektaş arayışındayım. Mail yoluyla CV gönderilmesini rica ederim. Devam eden hususlar yüzyüze konuşulacaktır.2623232393
18.11.2019Tüm IlanlarBüşra Ekmekçiİstanbul Gelişim Üniversitesi Adalet bölümü mezunuyum. F klavye ve bir çok microsofft dosyası kullanmayı biliyorum. Gölcükte okuruyorum. Her işi yapabileceğime ve ikna kabiliyetimin yüksek olduğunu söyleyebilirim. Yanında saygı çerçevesi içerisinde çalışabileceğim büro aramaktayım. İsteyenlere cv bırakabilirim. Şimdiden teşekkürler.5355521261
18.11.2019Tüm IlanlarDamla ÜlfazOfis asistanı ve takip elemanı olarak hukuk bürosunda çalışmak istiyorum. Dokuz Eylül Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü mezunuyum. Muhasebe deneyimim var.5530834952
16.11.2019Diğerav GÜLFİDAN TURANsekiz yıllık avukatım seyehat engelim bulunmamaktadır yanında çalışabileceğim bir meslektaş arıyorum5327036416
16.11.2019Tüm IlanlarSEHER ÇETİNMerhaba İş ariyorum.Tüm alanda çalışabilirim.5422755796
16.11.2019Tüm IlanlarKader özünOfis ve takip elemanı olarak çalışabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum 3 yıllık tecrübem vardır ilgilenenlere cv gönderebilirim.5415968314
13.11.2019Tüm Ilanlarserap başyiğithukuk burolarinda tahsilat uzmani ve yönetici asistan olarak calistim 4yildan biraz fazla tecrubem var surece işleyişe hakimim. Telefonla borçlu arayip ödeme yaptirmak uzere calistim. Borclu arama ve borç bitene kadarki sureci idare etme konusunda deneyimliyim.kocaeli adliyesi personeli ile aran iyidir Kendimi gelistirip uzun sure calisabilecegim bir ofis ariyorum.5414615200
12.11.2019DiğerMerdan altuntasMerhaba, istanbulda 50+ personeli olan büyük hukuk burolarinda tahsilat uzmani olarak calistim 2 yildan biraz fazla tecrubem var surece işleyişe hakimim. Telefonla borçlu arayip ödeme yaptirmak uzere calistim. Borclu arama ve borç bitene kadarki sureci idare etme konusunda deneyimliyim. Kendimi gelistirip uzun sure calisabilecegim bir ofis ariyorum. Sigara kullanmiyorum.5306263146
12.11.2019Tüm IlanlarAhmet UZUNLAROfis ve takip elemanı olarak çalışabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum ilgilenenlere cv gönderebilirim.5399538357
12.11.2019DiğerBeyzanur DikmenLise ve Üniversitede Adalet bölümü okudum. 8 ay lise 1 ay üniversite olmak üzere Kocaeli Adliyesinde staj yaptım. Katip veya Sekreter olarak iş arıyorum. İzmit te ikametgah ediyorum. Bana bu numaradan ulaşabilirsiniz: 0531 525 03215315250321
12.11.2019DiğerBUSENUR ÇETİNİzmit Yıldırım MTAL Adalet bölümü ve Kocaeli Üniversitesi Adalet MYO mezunuyum. Lisede 9 ay,üniversitede 30 iş günü olmak üzere Kocaeli Adliyesinin farklı birimlerinde stajımı tamamlamış bulunmaktayım. Hukuk bürolarında çalışmak, kendimi mesleki anlamda geliştirmek, tecrübe edinmek üzere iş aramaktayım. Daha önce İSTEM HUKUK BÜROSUnda 1 buçuk sene kadar çalıştım.5392065535
11.11.2019AvukatAdile AbbasovaAzerbaycanliyim 4 sene hukuk okudum hukukcuyum 10 sene hukukcu olarak azerbaycanda calistim.şu an hukuk burosunda calismak istiyorum.5447990141

<<<Kasım 2019><<
Kasım 2019