İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 218, Kayıt Sayısı 3261
17.09.2019AvukatYeşim Ezgi ÖNCEL AZAKMerhaba, müvekkil şirket bünyesinde çalışacak minimum 2 yıllık tecrübesi olan avukat arayışımız vardır. Çalışma yeri İzmit merkezdedir. İlgilenen meslektaşlar tarafımla iletişim kurabilirler.5302182957
17.09.2019AvukatMUSTAFA AKSIMerhabalar, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum, Gebze de yaşıyorum. Avukatlık stajım 25.08.2019 tarihinde bitti, ruhsat beklemekteyim. Başta iş hukuku, aile hukuku, eşya hukuku ve icra hukuku olmak üzere dava çeşitliliği olan bir ofiste avukatlık stajımı tamamladım. Bağımlı Avukat olarak Gebze de veya Kocaeli nde karşılıklı saygı çerçevesinde çalışabileceğim, mesleği aktif olarak icra edebileceğim ve kendimi geliştirebileceğim, deneyimlerimin artacağı bir hukuk bürosu aramaktayım. Saygılarımla5343526815
17.09.2019Tüm IlanlarDİLARA KÜRKANMerhaba. İzmit Yıldırım MTAL Adalet bölümü ve Kocaeli Üniversitesi Adalet MYO mezunuyum. F klavye ve Bilgisayarda Ofis Programlarını Kullanabilme üzerine Halkeğitim onaylı sertifikam var. Lisede 9 ay,üniversitede 30 iş günü olmak üzere Kocaeli Adliyesinin farklı birimlerinde stajımı tamamlamış bulunmaktayım. Hukuk bürolarında çalışmak, kendimi mesleki anlamda geliştirmek, tecrübe edinmek üzere iş aramaktayım. Daha önce bir hukuk bürosunda çalışmamış olup, yeni mezun olmam nedeniyle tecrübem yoktur. Bilgilerinize.5368515528
16.09.2019DiğerSÜEDA İÇÖZİŞ ARIYORUM !! Merhabalar, ADALET ÖNLİSANS MEZUNUMYUM. Avukatlık büroları ve ofislerde avukatların yanında sekreterlik yapmak istiyorum. Bilgisayar programlarını iyi derecede bilmekteyim. Detaylar için telefon numaramdan ulaşabilirsin. :5392128504
16.09.2019StajyerOZAN CANEROfisimizde avukatlık stajını yapmak isteyen meslektaş adayları aramaktayız. Ofisimizde daha önceden 3 stajyer arkadaşımız stajını tamamlayarak avukatlık ruhsatını almıştır. Büromuzda avukatlık stajının tüm gerekleri ve staj eğitimi layıkıyla yerine getirilmektedir. Stajını ofisimizde icra etmek isteyen meslektaş adaylarının başvurusunu bekliyoruz. Ofisimiz Fethiye caddesi Öztalay işhanında olup, stajyer arkadaşımız için fiziki yeterliliği tamdır.5531094192
15.09.2019Tüm Ilanlarİpek bağımIzmitte ikamet etmekteyim . Adalet bölümü son sınıf öğrencisiyim turizm ve otel işletmeciliği mezunuyum ön muhasebe ve yöneticilik yaptım hukuk bölümünde kendimi geliştirmek ve kariyer yapmak istiyorum ve hedefim hukuk fakültesi ve saygılı iş ahlakı olan disiplinli ve prensipli çalışmayı seven insanlarla çalışmak istiyorum saygılar:5348826340
14.09.2019AvukatHüseyin OkumuşMesleki anlamda kendimi her alanda geliştirebileceğim; ofiste sadece getir götür işleriyle uğraştırmayacak tecrübe ve bilgilerini bana aktarabilecek, tecrübeli bir avukat arıyorum. Okul yıllarımda çeşitli ofislerde çalışmıştım. Bu anlamda hiç tecrübesiz değilim. Yabancı dil olarak "C" seviyesinde ingilizce biliyorum.5414046840
13.09.2019StajyerAv. Delal BOZYERHukuk ağırlıklı büromuzda birlikte çalışabileceğimiz, yoğun çalışma temposuna dayanaklı stajyer avukat arkadaş arıyoruz.5324324141
13.09.2019Tüm IlanlarELİF YILMAZ2018 in Haziran ayında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 4 yılda mezun oldum sonrasında stajımı başlattım.Genel olarak hukuk dava dosyalarının ve icra hukuku dosyalarının ağırlıkta olduğu ofislerde stajımı yaptım ancak tabi ki bunun yanında idare ve ceza hukuku alanında dosyalara çalışma fırsatım da oldu dava çeşitliliği olan ofislerde deneyim kazanmaya çalıştım.Halihazırda Avukatlık stajım 11.09.2019 tarihinde yasal süresi dolarak sona ermiştir. Ruhsat başvurumu yaparak bekleme süreci içerisine girmiş bulunmaktayım.Bağlı olarak çalışarak tecrübe kazanacağım bir ofis aramaktayım. "Körfez" başta olmak üzere Derince ve İzmitte yer alan ofislerde çalışabilirim.Stajımı İzmitte yaptım.Seyehat engelim yoktur.Talep edildiği taktirde ayrıntılı CV imi de gönderebilirim. Benimle çalışmak isterseniz numaram ve mailimden bana her zaman ulaşabilirsiniz.Teşekkürler iyi çalışmalar.5368300484
12.09.2019Tüm IlanlarFigen GünaydınMerhaba. 11 yıldır icra-dava ağırlıklı olan hukuk bürosunda ofis içi ve ofis dışı adliyelerde çalıştım. İcra dosyalarının açılışından infazına kadar olan her türlü işlemler konusunda bilgi ve tecrübeye sahibim. Hukuk ve ceza davalarının duruşma takipleri ve ara kararlarının takibi gibi işlemler vs. konularda deneyime sahibim uyap ve gerekli icra pro programını çok iyi derece kullanıyorum. Gebze de ikamet etmekteyim. Gebze ve adliye çevresinde ofis içinde çalışabileceğim bir hukuk bürosu aramaktayım. Saygılarımla.5050134237
12.09.2019AvukatZeliha TUNCEL KARALGölcük teki ofisimde sigortalı çalışmak üzere deneyimli, seyahat engeli olmayan, birlikte çalışacağım, sorumluluk sahibi bayan avukat arıyorum. İlgilenenler CVlerini email adresime gönderebilirler.5323348915
11.09.2019Tüm IlanlarNurullah Kürşad İspirgilKocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. sınıf öğrencisiyim,. Bir hukuk bürosunda part time çalışarak teorik anlamda öğrendiğim hukuki bilgilerimi pratik yaparak pekiştirmek istiyorum. Ortalamam 4 lük sistem üzerinden 3.40 lar civarında ayrıca İzmit EnglishTime Dil Kursu nda ingilizce eğitimi almaktayım. İlgilenen meslek büyüklerim telefon veya e posta üzerinden benimle iletişime geçebilir.5050933517

<<<Eylül 2019><<
Eylül 2019