İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 209, Kayıt Sayısı 3133
23.07.2019AvukatNaile Buket YıldırımDolphin AVM karşısında bulunan Polatoglu Hukuk Bürosu nda belirli süreyle çalışmak üzere avukat meslektaş aramaktayız. Ilgilenenlerin belirtilen telefon numarasından ulaşmalarını rica ederiz.5322110970
22.07.2019AvukatTaha BaşganYalova Universitesi Hukuk Hukuk Fakültesinden mezun oldum Stajımı başlatmış bulunmaktayım. Çalışıp kendimi geliştirebileceğim dava çeşitliliği olan bir hukuk bürosu arıyorum. İş ticaret gayrimenkul icra ve ceza alanlarında kendimi geliştirmek istiyorum. Dönüş yapılması durumunda görüşmeye gelmeye hazirim iyi günler5543511543
22.07.2019AvukatZehra AlperMerhabalar, Kocaeli üniversitesi hukuk fakültesi 2018 mezunuyum. Stajımın bitiminin son aylarındayım ve stajımı ağırlıklı olarak ceza,icra,iş ve ticaret hukuku üzerine yaptım. Karşılıklı saygı çerçevesinde çalışabileceğim, mesleği aktif olarak icra edebileceğim ve kendimi geliştirebileceğim, deneyimlerimin artacağı bir hukuk bürosu yahut avukat ofisi aramaktayım.ilgililer numaradan dönebilir. Teşekkürler.:5426703307
22.07.2019Tüm IlanlarSema HızMerhaba. Balıkesir barosundan evlilik dolayısıyla kocaeli barosuna naklimi gerçekleştirdim.3 yıllık avukatım.maşukiyede yaşıyorum.Yanında çalışabileceğim, yardım edebileceğim güvenilir bir meslektaş arıyorum.5537440693
22.07.2019StajyerHAKAN AKKAYA & EMİNE TOPALİzmit Yahya Kaptan Mahallesinde bulunan avukatlık ofisimize,stajını yeni başlatacak,stajını müteakip avukatlık yapmayı düşünen,yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek,ağırlıklı olarak hukuk ve ceza davaları üzerine staj sürecini tamamlayacak, yetiştirilmek üzere kadın stajyer avukat arkadaş aramaktayız.İlgilenenlerin eminetplll@gmail.com veya hakan@hakanakkaya.av.tr adresine cv lerini göndermeleri rica olunur.5363953860
22.07.2019Tüm IlanlarMahmut Enes DemirAnkara Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden bu yaz mezun olacağım. 3 yıl Ankara da kurumsal bir ofiste stajyer öğrenci olarak çalıştım. İş hukuku, idare hukuku ve ticaret hukuku başta olmak üzere bir çok alanda çalıştım. Karar araştırması, dilekçe yazımı, konu araştırması vb. konularda tecrübeliyim. Boğaziçi Üniversitesi nde hazırlık eğitimi gördüm bu nedenle ileri düzeyde İngilizce ye sahibim. Yasal stajımı Kocaeli de yapmak istiyorum. Kendimi geliştirebileceğim bir ofis arıyorum. Gerekirse detaylı özgeçmişimi iletebilirim.5535142841
21.07.2019DiğerOnur GümüşGazi Üniversitesi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları mezunuyum. 22 yaşındayım Askerliğini yaptım ve bu dönemde mesleğimden uzak kaldığım için bir bilgim yok. Kendimi geliştirmek istiyorum, ofis programları bilgisine sahibim. Daha önce iş deneyimi oldu. çalışma bürolarına uyum sağlayabilirim. ofis, avukat yanı vs. çalışabileceğim bir iş arıyorum. B sınıfı ehliyete sahibim. İlginize teşekkür ederim.5427398058
21.07.2019DiğerMerve BilginMerhabalar , Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi uzatmalı 5. sınıf öğrencisiyim .Mesleki anlamda tecrübe edinebileceğim , kendimi geliştirebileceğim öncelikli olarak icra ve ceza hukuku olmak üzere dava çeşitliliğinin fazla olduğu bir hukuk bürosu aramaktayım. Çalışma arkadaşı ihtiyacı olan hukuk bürolarının tarafima telefon veyahut mail aracılığıyla iletişime geçmesini rica ederim .5388787422
20.07.2019AvukatHakan TuzcuoğluKocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 2019 yılı itibariyle mezun olmuş bulunmaktayım. Öğrencilik dönemimde yaklaşık bir yıl farklı hukuk bürolarında çalışarak çeşitli hukuk dallarında ve icra takibi hususunda deneyim elde ettim. Adliye stajı ile eş zamanlı çalışabileceğim akabinde ikinci altıı aylık stajımı yapabileceğim bir hukuk bürosu aramaktayım. Çalışmak istediğim hukuk bürosunda dava çeşitliliği olması, avukatlık mesleğini icra edebilmek adına yeterli deneyimi elde edebilmem şahsım adına önemli esaslardır. Pratik çözümlere sahip ve bu çözümleri gerek hayat gerekse geride bıraktığım iş tecrübesiyle sentezleyebilen, saygı duymayı ve duyulmasını önemseyen, insan ilişkileri kuvvetli empati yeteneği olan, öğrenmeye açık ve hevesli biriyim. İlgilenenler telefon numarası veyahut mail aracılığıyla ulaşabilir ayrıca talep olması durumunda ilgililere özgeçmişimi gönderebilirim. Saygılarımla.5382327135
20.07.2019AvukatSabriye ÖZTAŞMerhabalar. Kocaeli üniversite hukuk fakültesinden 2019 yılı itibariyle mezun olmuş bulunmaktayım. Öğrencilik dönemimde bir yıl farklı hukuk bürolarında çalışarak çeşitli hukuk dallarında ve icra takibi hususunda deneyim elde ettim. Adliye stajımla eş zamanlı çalışabileceğim akabinde ikinci altı aylık stajımı yapabileceğim bir hukuk bürosu aramaktayım. Çalışmak istediğim hukuk bürosunda dava çeşitliliği olması deneyim elde etmem açısından öncelikli tercihimdir. İnsan ilişkileri kuvvetli, empati yeteneği olan, öğrenmeye açık ve hevesli biriyim ayrıca önüme çıkan engelleri aşmak adına özverili ve disiplinli bir şekilde yılmadan çalışmak gerektiği inancına sahibim. İsteyen meslektaşlarıma CV mi gönderebilirim. Teşekkürler.5436767685
19.07.2019Tüm IlanlarElif AldemirMerhaba. Adalet lisesi mezunuyum. Bir yıl Kocaeli Adliyesinde staj yaptım. F klavye sertifikam var. Ofis programları kullanmayı biliyorum. Karabük Üniversitesi Adalet bölümü okudum. Üniversite yaz stajımıda 1 ay Kocaeli Adliyesinde yaptım. Devamlı ve sürekli olan bir hukuk bürosu arıyorum.5354571969
19.07.2019SekreterFatma SERİMBilgisayar programlarının hepsine hakimim. Klavyem cok iyi. Diksiyonum duzgun giyimime ozen gosteririm halkla iliskilerim cok iyi ikna kabiliyetim yuksek acil iş arıyorum.5377355249
19.07.2019Tüm IlanlarSedanur ATUĞMerhaba, İzmit Yıldırım MTAL Adalet bölümü ve Kocaeli Üniversitesi Adalet MYO mezunuyum. F klavye ve Bilgisayarda Ofis Programlarını kullanabilme üzerine Halkeğitim onaylı sertifikam var. Lisede 9 ay adliyede, üniversitede yaz stajımı hukuk bürosunda yaptım. Güvenilir, kendimi geliştirebileceğim uzun süreli çalışabileceğim hukuk bürosu arıyorum.5522138518
18.07.2019DiğerPelin sevimMerabalar ... Adalet mezunuyum kendimi gelistirebilecegim daimi calisabilecegim bir hukuk burosu aramaktayim golcukte ikamet etmekteyim cok fazla tecrubem yok fakat ogrenmeye acık bi insanım .5359378702
18.07.2019Tüm IlanlarSEVGİ YÜCEMerhaba. Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden mezun olduktan sonra başlattığım avukatlık stajım 26.07.2019 da bitecektir. Stajımı iş yoğunluğu, icra ve dava çeşitliliği olan bir hukuk bürosunda yapmaktayım. Öğrencilik zamanımda da İstanbul ve Ankara da hukuk bürosu ve ulusal-uluslararası şirketlerde aktif olarak staj tecrübem olmuştur. Yasal stajımın bitmesi akabinde mesleğimi icra edebileceğim, değerli meslektaşlarım ile karşılıklı saygı çerçevesinde çalışabileceğim bir hukuk bürosu aramaktayım. Dileyen olursa ayrıntılı CV mi gönderebilirim. İlgilenen meslektaşlarımın belirtmiş olduğum iletişim numarasından bana ulaşmalarını rica ederim. Teşekkürler5545063590

<<<Temmuz 2019><<
Temmuz 2019