İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 199, Kayıt Sayısı 2976
15.05.2019AvukatBirol ÖZDEMİRGazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2016 yılı mezunuyum. Stajımı aktif bir şekilde tamamlayıp ruhsatımı yeni aldım.Askerlik görevimi yapmış bulunmaktayım. Kendimi geliştirebileceğim dava çeşitliliği olan bir büroda avukat olarak çalışmak istiyorum.5318600623
15.05.2019Tüm IlanlarSedanur AtuğMerhaba, İzmit Yıldırım MTAL Adalet bölümü ve Kocaeli Üniversitesi Adalet MYO mezunuyum. F klavye ve Bilgisayarda Ofis Programlarını kullanabilme üzerine Halkeğitim onaylı sertifikam var. Lisede 9 ay adliyede, üniversitede yaz stajımı hukuk bürosunda yaptım. Güvenilir, kendimi geliştirebileceğim uzun süreli çalışabileceğim hukuk bürosu arıyorum.5522138518
14.05.2019SekreterTuğba caneviMerhaba Sekreter olarak çalışabileceğim hukuk bürosu yada avukat arıyorum5534489461
14.05.2019SekreterMerve GÖNENÇMerhaba, 3 yıllık ön muhasebe konusunda tecrübeye sahibim. Muhasebe programları dışında ofis programlarını kullanmaktayım. Daha önce avukatlık bürosunda çalışmadım ancak kısa süre de öğrenirim. Yahya kaptanda oturuyorum. 25 yaşındayım.5531204023
13.05.2019Tüm IlanlarEda özbaşAdalet 2.sınıf öğrencisiyim daha önce 1 yıl izmir adliyesinde çalıştım yine takip işlerine bakacağım bir iş istiyorum5536340912
12.05.2019DiğerGülfidan Turan8 yıllık avukat olup dava ve icra deneyimim bulunmaktadır.Seyehat engelim olmayıp yanında çalışabileceğim bir avukat meslektaş arıyorum5327036416
12.05.2019Tüm IlanlarAyçenur AkgünKocaeli üniversitesi hukuk fakültesi 4. Sınıf öğrencisiyim. Haftada 3 ile 5 gün arası çalışabileceğim ve iş öğrenebileceğim bir büro arıyorum.5522220601
11.05.2019DiğerKazım İsmail KazdalMerhaba.Marmara Üni-Tarih ve Maltepe Üni-Hukuk mezunuyum. İzmit te staj yapabileceğim kendimi geliştirip stajdan sonrada ilişkimin devam edebileceği bir ofis arıyorum. kazimismailkazdal@gmail.com5323721583
09.05.2019Tüm IlanlarEda sönmezKocaeli plazada baro binası bulunan kiracısı olduğum ofisi mobilyalarıyla birlikte mülk sahibiyle de anlaşmak koşuluyla devretmek istiyorum. Ofiste fazla durulmadığından mobilyalar kullanılmamış gibi olup eskime yoktur.5077088457
09.05.2019Stajyerİbrahim ÜnalMerhabalar. 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Adliye stajimi tamamlamis bulunmaktayim ve Gebze çevresinde çalışabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum. Mesleğimi severek icra ediyorum öğrenmeyi hem mesleki olarak hem de genel kültür olarak çok seviyorum. Beraber çalışmak isteyen üstadim olursa çok sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum. Tel: 053898680005389868000
08.05.2019DiğerHacer HepgülsünMerhaba Bursada Vitrafiye firmasında 10 yıllık sekreterlik tecrübem var . İzmite Evlendiğim icin Bursada ki isimi birakmak zorunda kaldim .Avukat ofisinde calismak istiyorum . Saygilarimla5536441240
08.05.2019Tüm IlanlarMine Tanrıverdiİstanbul Şehir Üniversitesi Adalet Bölümü mezunuyum.2018 yılında mezun oldum.İstanbul Anadolu Adliyesinde stajımı tamamladım.MS Office programlarını kullanabiliyorum.Hukuk Bürosunda çalışmak, kendimi geliştirmek ve tecrübe kazanmak için iş arıyorum.5422267045
08.05.2019Tüm IlanlarBüşra ERKANMerhaba. Kocaeli üniversitesi Adalet MYO mezunuyum. Avukat yanında çalıştım tecrübem vardır. İcra katipliği yaptım. İcra hakkında bilgim vardır. Aynı zamanda adalet lisesi mezunu olup Kocaeli Adliyesinde staj yaptım. Üniversite stajimida kocaeli adliyedesinde yaptim. F klavye ve bilgisayarda office programları sertifikam vardır. F klavye bilgim vardır. Ofis programlarını biliyorum. Aynı zamanda F klavye öğretmenliği yaptım. Tecrübem vardır.Birlikte Calisabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum..5394434685

<<<Mayıs 2019><<
Mayıs 2019