İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 174, Kayıt Sayısı 2604
17.10.2018Tüm IlanlarNazlıcan üstbaşErzincan hukuk 2018 mezunuyum adliye stajimin 2. Ayindayim. Yaninda staj donemim boyunca calisabilecegim hukuk burolarinin tarafima ulasmasini rica ediyorum 053965609795396560979
17.10.2018DiğerNeslihan caymazoğluİki yıllık muhasebe mezunuyum daha önce bir gıda firmasında muhasebe elmanı olarak çalıştım. Avukatlık ofislerinde misafir karşılama ,sekreterlik görevlerini yapmak üzere iş aramaktayım. İzmit’te ikamet ediyorum.5458823919
17.10.2018SekreterCennet Şensoy Sen2 yıllık adalet mezunuyum. Çayırovada oturuyorum.3 yıl hukuk bürosunda sekreter olarak çalışmaya. Sekreterlik yapabileceğim hukuk bürosu arıyorum.541335019
17.10.2018SekreterCandan tümeğMerhabalar Kocaeli iletişim fakültesi gazetecilik bölümü 2018 mezunuyum. Sekteterlik tecrübem olamakla birlikte insan ilişkilerimin iyi olduğu kanısındayım güleryüzlü ve işini sahiplenen, sosyal biriyim Sekreter arayan veya işi öğretip geliştirmek koşuluyla icra takip elemanlığı da yapabilirim iyi çalışmalar Saygılarımla...5434618972
14.10.2018Tüm IlanlarEnder OğuzKörfez ilçesinde bulunan büromuza stajyer Avukat veya Hukuk Fakültesi öğrencisi aranmaktadır.5325885747
13.10.2018Tüm IlanlarDamla HatunoğluMerhaba,Yalova Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu mezunuyum.Liseyi Adalet bölümü okudum.Lise stajımı 9 ay, üniversite stajımı 1 ay Kocaeli Adliyesinin birimlerinde tamamladım.Mesleki anlamda bilgilerimi arttırabileceğim hukuk bürosu aramaktayım.5454199841
13.10.2018AvukatBahadır AktopAvukatlık mesleğini iyice öğrenebileceğim ve deneyim kazanabileceğim bir hukuk bürosu aramaktayım. Aralık 2017 de ruhsatımı alarak avukat oldum. İstanbul Hukuk ve Galataray Lisesi mezunuyum. Maaş beklentim bulunmamaktadır. Özveri ile çalışacağımdan emin olabilirsiniz.5321771393
09.10.2018DiğerMurat BayarTicaret meslek lisesi muhasebe finansman mezunuyum. F klavye 10 parmak sertifikam var ve komek Fklavye 10 parmak kocaeli il sinavinda il birincisi oldum.Office programlari sertifikam vardir.B sinifi ehliyetim vardir. Askerliğimi yaptim. Bekarim 27 yasindayim. Ofis ortamlarinda evrak islerini takip eden sekreter olarak is ariyorum. Derince yenikent mahallesinde ikamet ediyorum.Kocaelinin her ilcesinde calisabilirim. Duzenli ve titiz calisma prensibine sahip bir kişiliğim var. Tesekkurler5519481271
09.10.2018Tüm IlanlarMerve GÖZTEPEMerhabalar, Avukatlık ruhsatımı yeni aldım. İzmit veya Gölcük te çalışabileceğim dava yoğunluklu bir hukuk bürosu arıyorum İyi günler.5549982149
09.10.2018Tüm IlanlarKübra ŞirinMarmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2018 yılında mezun oldum. Adliye stajımın başındayım. Yasal staj sürecimde katkıda bulunurken kendimi geliştirebileceğim, dava çeşitliliği olan bir büro arayışındayım. Talep halinde CV gönderebilirim.5344501800
08.10.2018DiğerAV. AYŞE NUR ÇELİKDeğerli Üstadlarım, Meslektaşlarım Kocaeli üniversitesi 2017 yılı hukuk mezunu olup 28.09.2018 tarihi itibariyle stajımı tamamlayarak ruhsatımı almış bulunmaktayım. Duruşma tecrübesi kazanmak, çeşitli hukuk dallarına hakim olabilmek, mesleğimi icra edebilmek adına tüm yeterliliklere sahip olmak amacındayım. Bu nedenlerle birlikte çalışabileceğim ve bana katkı sağlayacak, karşılığında tüm enerjim ve motivasyonum ile yeni soluk getireceğime inandığım bir iş ilişkisi kurmak niyetindeyim. Siz de benimle çalışmak veya görüşmek isterseniz aşağıda iletişim bilgilerimi bırakmaktayım. Sağlıcakla kalın...5305123441
06.10.2018Tüm Ilanlarİlknur ACUNBüro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümü lise mezunuyum. Anadolu Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Yönetimi açıköğretim okuyorum. Ofis programlarına hakimim. Uzun vadede sekreterlik yapabileceğim hukuk bürosu arıyorum.5355167395

<<<Ekim 2018><<
Ekim 2018