SEMPOZYUM
Tarih: 6.05.2013 23:00:00| Okunma Sayısı: 5357

Türkiye Barolar Birliği, Baromuz ve Kocaeli Üniversitesi tarafından düzenlenen ve bu yıl beşincisi gerçekleştirilen “ÇALIŞMA YAŞAMININ GÜNCEL SORUNLARI” konulu Sempozyum, 04 Mayıs 2013 Cumartesi günü Kocaeli Ticaret Odası Meclis Salonu’nda yapıldı.

Kocaeli Barosu Çalışma Hukuku Komisyonu Başkanı Sayın Av. Dr. Murat ÖZVERİ, Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. N. İlker ÇOLAK ve  Kocaeli Barosu Başkanı Sayın Av. M. Tamer SOLAKOĞLU' nun açılış konuşmalarıyla başlayan sempozyumda;

Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Tetkik Hakimi Sayın Bektaş KAR ve  Melikşah Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Murat ŞEN "Atipik İstihdam Sözleşmelerinin Geçerliliği" konusunda, Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Tetkik Hakimi Sayın Şahin ÇİL "Atipik İstihdam Biçimlerinde Çalışanların Özlük Hakları" konusunda, Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Yrd. Doç. Dr. Ahmet SEVİMLİ "Kısmi Süreli Çalışanların Özlük Hakları" konusunda, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Nurşen CANİKLİOĞLU "Atipik İstihdam Biçimlerinde Çalışanların Sosyal Güvenlik Hakkı"  konusunda, Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Ufuk AYDIN "Atipik İstihdam Biçimlerinde Çalışanların Sendika ve Toplu Sözleşme Hakkı (Profesyonel Futbolcuların Örgütlenme Deneyimleri Işığında)"  konusunda  tebliğler sundular.

Sempozyuma Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Onursal Başkanı Sayın Osman Güven ÇANKAYA, Yargıtay 10. Hukuk Dairesi Onursal Başkanı
Sayın Necdet OKAY, Yargıtay’ ımızın İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Daireleri’ nin Başkan, Üye ve Tetkik  Hakimleri, Akademisyenler, Hakimlerimiz, Baromuz ve diğer kentlerden gelen meslektaşlarımız  ile  öğrenciler katıldılar.

,

<<<Nisan 2018><<