Hızlı Erişim

Menü

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASI

15.07.2019
393

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASI


Ülkemize ve demokrasimize yapılan hain saldırının yıldönümünde, menfur kalkışmanın faillerini lanetliyor, demokrasimizin kahramanları Şehit ve Gazilerimizi şükranla anıyoruz.

Ulu Önderimizin işaret ettiği üzere, Türkiye Cumhuriyeti tüm egemenlik yetkisini kayıtsız ve şartsız olarak milletimizden almaktadır.

Demokrasimize yönelen her türlü saldırı dün olduğu gibi bugün de en sert şekilde karşılık bulacaktır.

Hukuk kurumu olarak; meşru, Anayasal tüm hakların kullanımı ve geliştirilmesi Baroların görevleri  arasındadır. Bu haklara yönelik saldırılarda da Barolar üzerlerine düşen görevi eksiksiz yerine getirecektir.

Demokrasimizin, o veya bu şekilde askıya alınmasının, fesada uğratılmasının, ortadan kaldırılmaya çalışılmasının acılarını yaşayan biz hukukçular benzer olayların yaşanmamasını temenni ediyoruz.

Hain darbe girişimine karşı mücadelede yaralanan ve şehit düşen kahramanlarımızı minnetle anarak 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutlarız.

KOCAELİ BAROSU

Ruhsat Alanlar

Aramıza katılan meslektaşımıza başarılar dileriz.

Yaklaşan Etkinlikler

Katılabileceğiniz yaklaşan etkinlik bulunmamaktadır!

Aramızdan Ayrılanlar

Rahmetle anıyoruz

Avukat

Av. HATİCE MEFHARET GÜVEN

6.11.2025

Avukat

Av. GÜNSEL HAZAR

6.11.2025

Avukat

Av. HÜSEYİN ARSLAN

17.09.2025

Avukat

Av. CEMALETTİN KAFLI

27.08.2025

Avukat

Av. YAVUZ CANTİMUR

2.07.2025

Avukat

Av. İSMET YANBAY

12.03.2025

Avukat

Av. RESUL TOPÇU

2.01.2025

Avukat

Av. ALİ CAN POLAT

23.10.2024

Avukat

Av. İBRAHİM YAZGAN

14.08.2024

Avukat

Av. CANAN KÜLÜNKOĞLU

7.08.2024