KOCAELİ

EkimKasımAralık
“KOCAELİ BAROSU 3. GELENEKSEL 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI SATRANÇ TURNUVASI” YAPILDI
Tarih: 23.04.2017 | Okunma Sayısı: 525 | | |

“KOCAELİ BAROSU 3. GELENEKSEL 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK

BAYRAMI SATRANÇ TURNUVASI” YAPILDI

Kocaeli Barosu ve Kocaeli GHSİM tarafından düzenlenen "Kocaeli Barosu 3. Geleneksel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası" , Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonu’nda, 22 Nisan 2017 Cumartesi günü, Kocaeli Barosu Başkan Vekili Sayın Av.Ali Yıldırım SEZER ve GHSİM Şube Müdürü Sayın Engin YAŞAR’ın sembolik müsabakası ile başladı.

Turnuvada Kocaeli Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri, Kocaeli GHSİM Şube Müdürü Sayın Engin YAŞAR, Türkiye Satranç Federasyonu temsilcileri ve sporcuların aileleri hazır bulundu.

7-12 yaş grubundaki 550 öğrencinin başvuru yaptığı turnuva, 23 Nisan 2017 Pazar günü 7.tur müsabakalarından sonra, ilk üç dereceyi alan sporculara kupa, 4-10. derecelere ise madalya verilen ödül töreni ile sona erdi.

Ödül töreninde konuşma yapan Kocaeli Barosu Başkanı Sayın Av.Sertif GÖKÇE; Kocaeli Barosu olarak sosyal projelere önem verdiklerini, üçüncüsü düzenlenen turnuvaya gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti belirterek, turnuvanın kurumsal bir kimliğe kavuştuğunu ve geleneksel hale geldiğini, zihin gelişimine katkı sağlayan, zamanı verimli şekilde kullanmayı, sabırlı ve disiplinli olmayı öğreten satrancın ilimizde yaygınlaşması ve ileride Türkiye ve dünya şampiyonalarının bu salondan çıkmasını arzuladıklarını söyleyip, Geleneksel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası’na katkı sağlayan Kocaeli GHSİM’ne, Türkiye Satranç Federasyonu Kocaeli İl Temsilciliği’ne, hakemlere, turnuvaya katılan öğrencilere ve ailelerine teşekkür etti.

22.11.2017 Çarşamba