DUYURU
Tarih: 30.04.2015| Okunma Sayısı: 1602

MEDYADA KADIN İMGESİ ÇALIŞTAYI YAPILDI

Kocaeli Barosu, Kocaeli Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Düzce Üniversitesi,  Sosyal Hizmet Uzmanları  Derneği,  Düzce Nilüfer Kadın Kültür Çevre ve İşletme Kooperatifinin   proje ortağı olarak yer aldığı, 'Türkiye ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Yerel ve Ulusal Sivil Toplum Kuruluşlarının Kapasitesinin Güçlendirilmesi Hibe Programı' çerçevesinde   gerçekleştirilen “GÜVENLİ BİR HAYAT VAR” adlı projenin faaliyetleri kapsamında ilk çalıştay 25.04.2015 tarihinde Sakarya ilinde gerçekleştirilmiş ve  çalıştayın konusu “MEDYADA KADIN İMGESİ”  olmuştur.

Medyada kadınların temsili ile ilgili mevzuat, medya aracılığı ile toplumsal iletişim, medyada kadının temsili ile ilgili genel strateji ve söylemler  ve medyada kadın çalışmalarının durumu ve sorunların ele alındığı çalıştay, konulara yönelik atölye çalışmaları ile sonlandırılmıştır.

Çalıştaya  Kocaeli Barosu'nu temsilen  Kocaeli Barosu Kadın Hakları Merkezi Koordinatörü Av. Nefise KOÇ ÇELİK ve Kadın Hakları Merkezi üyesi Av. Özlem Çankaya katılmışlardır.

<<<Ocak 2019><<
Ocak 2019